Pieter en Ronald Schenk

Samen verbeteren en structureren

Door de steeds warmere zomers en de aantrekkende markt op het gebied van (airco-)warmtepompen raakten wij de controle op kantoor een beetje kwijt.

Waar de processen bij een installatieklus automatisme zijn geworden is het op kantoor dubbel zo hard nadenken, waardoor we de complexere zaken steeds vooruit schoven.

Ciska heeft ons geholpen om zaken inzichtelijk te krijgen en taken beter te verdelen in het team van leiding en monteurs. Zo zijn er duidelijke functieomschrijvingen en werkvoorschriften opgesteld om meer één lijn in de verschillende processen op kantoor te krijgen. Nu is het na een dag ‘op klus’ makkelijker om de taken op kantoor op te pakken en uit te voeren.

Door samen in gesprek te gaan kom je samen op goede ideeën. Het is een echte wisselwerking; de oplossingen bedenk je echt samen en komen niet alleen vanuit Ciska. Maar wel via haar sturing in het zoeken naar de oplossingen.

Ciska is een vrouw die niet terugdeinst voor het onbekende. Ze geeft eerlijk aan wanneer ze op een bepaald gebied geen ervaring heeft, maar gaat een uitdaging niet uit de weg. En voor je het weet pakt ze door.

Door de ervaring, die zij heeft opgebouwd bij haar opdrachtgevers (en bij ons!) op het gebied van personeelszaken, administratie en veiligheid, heeft zij inmiddels veel kennis in algemene en specifieke zaken die zij kan inzetten bij een volgend bedrijf.

Wij zijn blij weer grip te hebben en kunnen weer genieten van onze vrijetijd. 

Cool Air – Airconditioning en warmtepompen
Ingrid de Geus

Duizendpoot met coachingskwaliteiten

Ciska heeft mij in een kort traject uitstekend ondersteund tijdens een verandering van mijn functie. Niet alleen bracht zij meer orde en efficiëntie in de praktische uitvoering van mijn werk, zij deed dit ook op een manier die helemaal bij mij paste. Van harte aanbevolen!

Ciska heeft mijn mooie website energiewerkt.org in goed overleg gemaakt en ingesteld. Bij problemen hiermee kan ik altijd met haar overleggen of haar vragen zaken voor mij op te lossen. Zij is nog steeds mijn PA voor allerhande klussen.

Naast PA heb ik Ciska ook als coach gevraagd bij moeilijke besluiten of trajecten in mijn werk als zzp-er. Zij heeft mij daarbij meerdere malen heel goed geholpen. Ze is een heel fijn klankbord.

Haar sterke punten zijn onder andere:

  • Betrouwbaarheid
  • Ondersteuning bieden op een manier die past bij de stijl van de opdrachtgever
  • Enthousiasme en betrokkenheid
  • Overzicht en inzicht bieden
  • Inzet om het project of product tot in de puntjes goed te krijgen.

Ciska is voor mij een PA uit duizenden!

Energie Werkt – Herstel en Preventie bij Burn-out
Ger van der Zee

Meer vrije tijd

In 2016 heb ik in etappes de begane grondvloer van het huis van Ciska en Jerry Tijssen geïsoleerd met het Tonzon-vloerisolatiesysteem. Tijdens een pauze raakte ik in gesprek met Ciska over haar werkzaamheden. Het bleek dat haar ideeën over marketing en de mijne goed op elkaar aan sloten. Omdat ik meer vrije tijd wilde besloot ik kort daarna om de uitvoering van mijn marketingideeën aan Ciska over te laten.

Daaruit is een plezierige samenwerking voortgekomen. Ciska heeft mijn vijf websites omgezet naar twee nieuwe websites, die ze inhoudelijk en technisch bijhoudt. Ze zorgt voor de opmaak en verzending van de nieuwsbrieven naar mijn klanten en heeft voor mij mijn leveringsvoorwaarden gemoderniseerd.

De samenwerking is zo plezierig, dat ik Ciska heb aanbevolen bij de branche-organisatie waar ik lid van ben om de teksten voor de nieuwe website voor die club te realiseren. Na de razendsnelle uitvoering daarvan heb ik met een brede glimlach de bedankjes voor de tip in ontvangst genomen. Becomfy: warm aanbevolen!

Vloerisolatiespecialist – Isoleermijnhuis.nu –  Vanhetgasaf.nu
Arthur van de Meerendonk

Zorgvuldige proces-assistent

Ciska heeft mij begeleid bij het uitvoeren van een aanbestedingstraject voor een tweetal gemeenten in Friesland en het jaar er voor bij een strategische oriëntatie voor een gemeente in Groningen.

Ze was enorm resultaatgericht, praktisch, efficiënt en hield mij (als lead-consultant) scherp in het onderscheiden van hoofd- en bijzaken. Haar zorgvuldigheid in het documenteren van de stappen, dossiervorming en het communiceren naar gegunde en afgewezen partijen was van onschatbare waarde in een juridisch hoog-gevoelig traject.

Ik kan Ciska iedereen van harte aanbevelen!

Adviseur Sociaal DomeinThe Original Position
Harmke Kroeze

Een betrouwbare, creatieve en snelle hulp

Ik heb in mijn praktijk als homeopaat nu al veel jaren prettige ondersteuning gehad van Ciska. Ze heeft mij enorm geholpen toen ik twee nieuwe websites liet maken. Ik moest toen veel gegevens aanleveren. Technische problemen werden door haar opgelost, maar ze hielp ook met afbeeldingen toevoegen, meedenken met een logische tekst-opbouw en lay-out en met vaart houden in het proces. Ciska heeft van nature een goed overzicht over processen en hun planning.

Daarna heb ik een serie boekjes geschreven en ook hierbij kreeg ik veel adequate hulp: de lay-out verbeteren, verhelderende afbeeldingen toevoegen, het gebeurde allemaal snel en vakkundig door Ciska.

Waar ik ook veel aan heb gehad is, dat ze namens mij het contact onderhield met mijn webmasters, tijdens de bouw van de websites. En ook als ik weer eens een mail kreeg van hen, waar ik niets van begreep…

Verder heeft Ciska jarenlang voor mij mijn zakelijke Facebook-pagina ingevuld, mijn Linked-in account bijgehouden en flyers samengesteld. Altijd met oog voor de actualiteit en voor mijn persoonlijke stijl.

Ook voor het samenwerkingsverband Vrouwenpraktijk Veerkracht, zorg voor mensen met (borst)kanker, was vergelijkend werk te doen en dat konden we rustig aan Ciska overlaten.

Kortom: Ciska is een betrouwbare, creatieve en veelzijdige hulp, die goed inschat wat voor jou als ondernemer op een bepaald moment van belang is. En dat dan vlot voor je regelt. 

Harmke Kroeze HomeopathieHomeopathie bij Borstkanker
Cool Air installatiebedrijf