Je bent een zelfstandig ondernemer met of zonder personeel, en wat je doet doe je graag. Je bent niet voor niets voor jezelf begonnen! Maar het aantal werkzaamheden groeit je zo langzamerhand boven het hoofd. Er komt veel bij kijken om alles alleen te moeten doen, alleen uit te vinden.

Je bent niet meer helemaal ‘comfy’ en je zou wel iemand naast je willen hebben; iemand die je allerlei ‘klussen’ uit handen neemt. En die jou bovendien kan adviseren hoe je bedrijfsmatig mee kan groeien. Het liefst iemand die op hetzelfde denk- en ervaringsniveau zit als jij, aan wie je het met een gerust hart kan delegeren. Zodat jij meer tijd overhoudt om dat te doen wat je graag doet: je ‘core business’. Of meer vrije tijd 😉

Be Comfy!

Ik geef all-round support, ben een vliegende keep, een rechterhand, een virtual assistant, een projectassistent, een procesmanager, een bedrijfscoach, een sparringpartner. Je kan me inzetten voor een scala aan werkzaamheden. Makkelijk: je hebt één aanspreekpersoon, die alles voor je doet en regelt. En als mijn kennis niet toereikend is, maak ik gebruik van mijn grote netwerk van meer gespecialiseerde zzp-ers. Of ik verdiep me razendsnel in wat jij nodig hebt. 

Behoefte aan een klankbord? Ik denk mee in oplossingen en mogelijkheden, doorzie snel waar de schoen wringt. Als bedrijfskundige ben ik gewend om vanuit een helikopterview mee te kijken of juist vanuit verschillende gezichtspunten.  

Een iets te grote opdracht aangenomen? Als project- of proces-assistent ontlast ik je van allerlei bijkomende werkzaamheden. Zoals communicatie, verslaglegging, procesbeheer. Maar ook inhoudelijk kan je me vaak inzetten. 

Mijn kracht? Ik ben een kei in afstemmen: wat is voor jou belangrijk? Wat past bij jouw stijl van werken? Wat is jouw ’toon’? Wat heeft jouw bedrijf echt nodig? Ik pas me aan, maar zal ook adviseren (vanuit mijn ervaring) waar het anders, beter of makkelijker zou kunnen. 

Aanpassingen en content website
Verzorgen nieuwsbrieven (Mailchimp)
Schrijven en redigeren teksten

Procesbewaking
Verslaglegging
Correspondentie
Communicatie
Archiefopbouw

Optimaliseren processen
Helderheid in chaos
Vliegende keep
Klankbord
Sparringpartner

'Samen verbeteren en structureren'
'Een betrouwbare, snelle en creatieve hulp...'
'Duizendpoot met coaching-kwaliteiten!'