Op de plaats van een voormalige bioscoop in winkelcentrum De Weiert in het centrum van Emmen wordt een filiaal van De Sting gerealiseerd. Een uitdagend traject, met veel creatieve bouwkundige oplossingen en zoveel mogelijk beperking van de overlast voor het winkelende publiek. Twee verdiepingen, de karakteristieke The Sting-roltrappen en een opvallende winkelgevel karakteriseren het uiteindelijke resultaat.

Becomfy neemt namens de eigenaar/ontwikkelaar de voorbereiding en realisatie van deze winkelunit ten behoeve van The Sting op zich. Dit in samenwerking met UPIV, Uw Partner In Vastgoed, die de commerciële coördinatie voor zijn rekening neemt.

the-sting-weiert-emmen_360

 

Projectgegevens

Projectomschrijving: herontwikkeling deel winkelcentrum
Opdrachtgever: Spoorweg Pensioenfonds
Rol Becomfy: haalbaarheidsstudie, voorbereiding en realisatie casco The Sting
Start bouw: 2010
Oplevering: 2011
BVO winkels: 1.600 m2
Totale bouwkosten: € 1,3 mln